2020-12-06 08:27:53• hírek • Szatmár.ro

Szavaznak az RMDSZ Szatmár megyei politikusai is

Vasárnap reggel 7 óra óta zajlik a 2020-as parlamenti választás, melyen a civilek mellett természetesen a politikai pártok tagjai is részt vesznek.

(13.40) – Piricsi Artúr, Sárközújlak polgármestere azokra szavazott, akik ismerik a sárköziek problémáit és akik eddig is és ezután is tenni fognak azért, hogy ezek megoldódjanak. „Arra kérek minden sárközit, hogy szánják rá az időt, menjenek el szavazni, mert ezen is múlik, hogy milyen lesz a következő négy évünk.” 


(12.20) - Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere arra a csapatra szavaztott, amely a város fejlesztési projektjeit támogatni fogja Bukarestben: „A harmadik híd, a körgyűrű, a határátkelők ügye mellett számos olyan projektünk van, amelyért Bukarestben kell támogatást kiharcolni. Négy évig nem lesz több választás, a mai nap 4 évre határozza meg a szatmári közösség jövőjét. Arra kérem Önöket, az egészségügyi rendelkezéseket figyelembe véve, menjenek el szavazni és ahogyan szeptemberben is, mozgósítsák családtagjaikat, barátaikat. Számítok Önökre, ahogyan Önök is számíthatnak rám.”



(11.25) – Erdei D. István, leköszönő parlamenti képviselő az erős utánpótlásra szavazott: „Húsz éven át képviseltem a szatmáriakat a szavazataiknak köszönhetően. Pontosan tudom, hogy mennyire fontos ott lenni, ahol a döntések születnek. Ha nem vagyunk ott Bukarestben, hogy mi döntsünk, akkor mások döntenek a fejünk felett. Ma az összefogás listájára adtam le a voksom, s arra kérek mindenkit, hogy tegyenek ugyanígy.”


(11.10) - Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere a magyar közösség erős képviseletére szavazott: „Meggyőződésem, hogy mi, nagykárolyiak erős öntudattal rendelkezünk és alapos mérlegelést követően, a legjobbak embereket választjuk, hogy a következő négy évben a mi érdekeinket képviseljék. Az időjárás sem jelenthet akadályt, hiszen kívánni sem lehetne kedvezőbbet a mostaninál. Tartsuk be az óvintézkedéseket és menjünk el mindannyian, szavazzunk az erős magyar képviseletért!



(11.00) - Pataki Csaba Szatmár méltó képviseletére szavazott: „Ma egy olyan csapatra szavaztam, amely az összefogés gyümölcse. Arra szavaztam, hogy Szatmár méltóképpen legyen képviselve és szatmáriaknak újra az legyen az érzésük, hogy egy győztes csapat mögött állnak. Négy évente van ilyen alkalom, s ha ma nem nyilvánítunk véleményt, akkor a következő négy évben magunkra maradhatunk. Arra kérek mindenkit, hogy jöjjenek el szavazni, támogassák velem együtt az összefogás listáját.”


 


(9.35) - Magyar Lóránd Kökényesden az összefogás listájára adta le a voksát: „Szükség van a bukaresti érdekképviseletre, szükség van arra, hogy minél nagyobb számban elmenjünk szavazni, hogy közösségeinket fejleszteni tudjuk. Szatmár megye közössége életerős, jelenlétünk Bukarestben pedig garancia arra, hogy folytatni a munkát, amit elkezdtünk.” 



(9.20) - Turos Lóránd egy számára kedves településen, nagyszülei falujában, Érszakácsiban adta le voksát: "A magyar összefogásért, az erős szatmári magyar képviseletért szavaztam a mai napon. Arra buzdítok mindenkit, hogy menjen el szavazni. Mutassuk meg, hogy nehéz időkben összefogunk!"


 

(8.20) - Nagy Szabolcs, képviselőjelölt kevéssel hét óra után adta le szavazatát Szilágypérben. „A szilágypíriakkal együtt arra buzdítok mindenkit, hogy menjen el mindenki szavazni. Döntsünk a saját sorsunkról, támogassuk a magyar összefogás listáját!” – hangsúlyozta a képviselő, majd mindenkit arra bíztatott, hogy a tumultust elkerülendő, folyamatosan menjünk szavazni. 



Cikkünk folyamatosan frissül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: